Çeto Ve Muro np kasarken
çeto:Başkanım işte human town
muro : hayrola çeto
Ç : başkanım np 2 türlü kasılır 1.si int priest olcan HEAL ver otur 2.si battle priest olacan solo takılacan
M : kes lan ! nie np yi cz de değilde savaş ta kasıoz çeto taktik stratejik çözümlemeni yap bakalım
Ç: Başkanım cz de human priestler tarafından debuff yiyip kayıp verme ihtimalimiz var fakat savaşta human townu çok zayıf burada kendılerini çapraz ataga geçtigimiz taktirde iyi np kascağımıza inanıyorum
M :bende sana inanıyımmı çeto bilmiorum
Ç : hayrola bşkanım clan başkanı bnle ilgili bişemi dedi
M : dedi çeto. çetını anası cyper serverinda doğurdu ezik gldi ezik gidicek. olum başkan senle ilgili nie bişe desin sen yetkilimisin clanda ?
Ç : öle diyosun öledir başkanım
M : np kasabilriz çeto priest'leri ve magleri hazırla humant town basacaz
Ç : başkanım bu np kastıktan sonra kral alttan adımızı yazarmı ?
M : hayrola çeto
Ç : başkanım yıllar oldu anama pm atmayalı
M : o zmn söle anan kral olsun çeto o eziklerin katıldığı küçük ronark özentisi karuslar oy versin
OLUM HUMANLARLA SAVASMAYA GİTTİ! AKIBETINI MERAK EDIORUM OLUM SANA SESLENIORUM ÇETOOO HEALER BULDUM GELİOM ÇETOM KURBAN OLAYIM BEKLE POT HARCAMA DİLİLİLİLİLİLİ
Ç : aynen böle yapardı başkanım yemın edıorum çok duygulandım
M : nalet olsun bnm içimdeki insan sevgisine senın içindeki ana sevgısıne.ALT klan çocuğu yuru git çık lan savaştan
Not : Arkadaşlar bunu benim oynadığım oyuna uyarlanmış halini alıp knighta uyarladım daha doğrusu uydurdum
yani yarısı alıntı yarısı uydurma umarım beğenirsiniz.