Bunlardan biriside PARAPSİKOLOJİ . ilk defa korku trenını bındıqınız qunu hatırlayın yuzunuzde aptal bi tebessum x) ya da arkadaslarınızda ılk narqile ici$iniz.. x) Zorluyormuydunuz kendınızı HAYIR olayi sadece akısına bırakıyordunuz ' Gelsin Bildiqi Gibi Gelsin '
Bir De Sorun $u
.Olayi siz fazla buyutuyorsunuz sorun burda bir de her forumda yazanları gercek sanıyorsunuz yaa tam bi fiyasko valla x)
bkz.
a-Astral deniycem olucek miyim
b-qebereceksin asla deneme nefes alamazsın bogulacak gıbı olursun
ve a kisisi o korkudan dolayi bir daha astral seyahatimize zor cıkar x)
c-Ya Ben astral seyahatde titriyorum [beyfendi azer bulbul] ayaklarımı hıssetmıyorum ama bedenımden ayrılamıyorum [beden felan dusun olayı artık x) ]
d-Ispanak ye uçarsın
ve c kişisi d nin soylediqi qibi ispanaqi yer ve tekrar dener cıkamayınca tabiki astral seyahat yok bu beyın aldatması der durur... x)
Her türlü bilimsel konusmalari,topicleri unutun [solaklar daha sanslıdır benım ıcın] << bu haric
Ne yapmak istiyorsunuz ve Ne yaptınız ?
Kac dakika dayanabildiniz?
Off olmuyor boyle birsey yok dediqiniz oldumu ? [Sahsen oldu ve kısısel olarak hatamı anladım]
Ya Sinir etti kodumunun $eyi ne kadar zor qibi bi sitemde bulundunuz mu kendinize ?
Beynimi s.... Bi halti beceremedim dedikleriniz ? [ Cok oldu emın olun ] x)
Ya cevrenıze bunları gosterdıgınızde sızın artık delı olduqunuzu dusundugundeki tepkiniz ?
Bakınız Ay$tayncımın sozleri cok hosuma qider
- Muhteşem beyinler daima sıradan beyinlerin şiddetli muhalefetiyle karşılanmışlardır.
- Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi.
- Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır.
Felsefi yaklasımından dolayı Dedimize tesekkur ederiz. Fenerbahce basına getiricem onu x)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sadece isteyin birsey dusunmenıze qerek yok . bir seyi yerindn oynatırken , bir seyi zıplatırken o ısın dondugunu hayal etmek yerıne sadece onun olmasını ısteyın ve ona bakın...
Topicleri okuyun bılqıler orenın herseyi orenmeye calısın ama herseyede ınanmayın baskalarının ınandıklarına ınanmak zorunda deqılsınız .
Parapsikoloji qercekten denemeye deqer x) - ama bunu hırs yaparak deqil sadece sabrederek ve zevk alarak
bilqisayar oynarken cs sıktı mı otur pipet cevir wideo cek ve arkadaslarına hava at i$te qercek makara x)
- Bir dahaki payla$ımda qorusmek uzere x)
-$ayko superbly quzel bilgiler paylasıyosun x)
-Bilimsel yonlerını anlatmaktan cok biraz daha $ey anlat $ey i$de x) [Annadın x) ]
Hepinize Eyvallah.
Geleceqin MASTERİYİM xD
Alıntı...